Картка platinum Mastercard World Elite та Visa Infinite

Monobank зробили платинові картки на ранзі Mastercard World Elite і VISA Infinite, щоб у клієнтів був максимум привілеїв і взагалі жодних обмежень. А для тих, хто хоче ще сильніше захистити свої фінанси, доступна можливість встановити динамічний тризначний код. Кредитний ліміт є дешевшим у Райффайзен банку завдяки безкоштовному випуску і обслуговуванню картки на 6 місяців, ПриватБанку – на рік, та Монобанку – на 2 роки.

monobank platinum

Банк пропонує кешбек за покупки до 20%, внесення депозиту, а також нарахування до 10% річних на залишок. Крім того, всередині сервісу пропонуються різні знижки та заохочення за активне використання.

запросили

Клікайте по купону та подавайте заявку на оформлення кредитної картки. Monobank нараховує 15 миль за кожні грн у чеку, оплаченому monobank platinum.

  • Милі можна витратити на авіаквитки будь-якої компанії світу.
  • Про це 26 листопада розповів співзасновник monobank Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.
  • Також не відрізняється і тривалість пільгового періоду.

Крім звичайних карт існує платинова карта Монобанку, яка відрізняється практичністю і дуже зручна для мандрівників або людей, Гроші до зарплати пояснення вікіпедії які бажають мати привілеї та додаткові накопичення. На сайті Liga.net представлений широкий вибір купонів для Монобанку.

Крок 1 із 3 – вкажіть загальні дані

Замовте кредитну картку та користуйтеся підвищеним лімітом та кешбеком, беріть участь у розіграші призів та інших акціях Monobank. Клієнти, які запросили своїх друзів відкрити картку monobank. У середньому кожен учасник реферальної програми запросив 2 друзів. Обов’язковий щомісячний платіж – 4% від заборгованості (мін. 100 грн., але не більше залишку заборгованості).

  • Monobank зробили платинові картки на ранзі Mastercard World Elite і VISA Infinite, щоб у клієнтів був максимум привілеїв і взагалі жодних обмежень.
  • Допомога при підборі і замовленні, безкоштовна консультація.

Для оформлення платинової карти потрібно встановити додаток останньої версії. Якщо людина не є клієнтом Монобанку, то йому доведеться пройти реєстрацію. Якщо ж вже є карта, то буде потрібно пройти тільки авторизацію. Незважаючи на те, що випуск карти платний, а також є щомісячне обслуговування, яке становить 250 грн. (в сумі за рік карта обходиться 3000 грн.), привілеї при регулярному користуванні повністю перекривають витрати. Ми використовуємо файли cookie для персоналізації контенту, реклами і для аналізу нашого трафіку.

Поширені питання про промокоди Монобанк

Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів.

З особливостей Platinum можна виділити особистого консьєржа, знижки, а також доступ без обмежень у бізнес-зали в 450 аеропортах за програмою Lounge Key та Fast line. Ще буде можливість обрати програму лояльності (звичайний кешбек або накопичення миль) та багато інших «плюшок».

Контакти та реквізити банку

Незважаючи на те, що карти випускаються в різних системах, розрахунковий рахунок вони мають один і той самий. Картки platinum доступні в кредит плюс бета-режимі на Android уже сьогодні, iOS — до кінця наступного тижня. Відкрити або перевипустити віртуальних рахунок можна безплатно.

  • Мало подорожуєте або купуєте у магазинах – оформіть звичайну іменну карту Монобанку.
  • Підходьте відповідально до питання позики грошей, не займайте більше, ніж потрібно.
  • Ще одна значуща акція Монобанку пов’язана з кешбеком.
  • Уточнити скільки коштує платинова карта Монобанка можна в момент замовлення продукту в додатку.

Банк встановив найнижчі тарифи за зняття власних коштів в Україні та передбачив безкоштовне зняття за кордоном до 5 тис. Грн, однак не передбачив умов для зменшення плати за користування карткою. Високої плати за обслуговування Platinum ПриватБанку можна уникнути за наявності розрахунків карткою в торгових точках та/або мікро займ Інтернеті на суму понад 25 тис. Водночас ви безплатно зможете користуватись значним переліком преміумпослуг, що передбачені за карткою. Картка передбачає низькі тарифи за зняття власних і кредитних коштів та невисокі відсотки за користування кредитним лімітом. Ще одна значуща акція Монобанку пов’язана з кешбеком.

Як оформити платинову карту Монобанка

Мало подорожуєте або купуєте у магазинах – оформіть звичайну іменну карту Монобанку. “Повірте, ми боролися проти цього рішення до останнього, оскільки є затятими противниками будь-яких форм втручання держави в економіку і неринкового регулювання”, – зазначив він. Карта Monobank IRON Bank є попередником платинової картки. Головною відмінністю карти є те, що вона виготовляється з металу. Можливість обрати дві категорії по яких буде нараховуватись кешбек. Також отримає оновлений дизайн додатка, а з карткою — унікальний набір наклейок з котом.

Заповніть анкету за 2 хвилини та отримайте кращі пропозиції по кредитним карткам. Ви зекономите свій час та збільшите шанс отримати гроші.

Українські мобільні оператори продовжили акції по пільговому роумінгу на 2023 рік

Всі пропозиції поділені за типом вигоди та терміном актуальності. У кожному купоні вказані умови та надається посилання. Крім того, всі промокоди надаються безкоштовно, а щоб не пропускати для Monobank акції, слід підписатися на розсилку новин.

  • Клієнт може вибрати між трьома абсолютно новими дизайнами карток.
  • За допомогою сервісу можна оплачувати будь-які покупки та послуги, брати кредити та надсилати кошти на карти інших банків.
  • Монобанку пропонує широкий перелік преміумпослуг, але вартість відкриття рахунку та абонплата є вищими, ніж в конкурентів.
  • “Повірте, ми боролися проти цього рішення до останнього, оскільки є затятими противниками будь-яких форм втручання держави в економіку і неринкового регулювання”, – зазначив він.

Monobank Platinum — елітна картка для клієнтів, які часто подорожують за кордон. Ви отримаєте додаткові переваги, наприклад зможете швидко зареєструватися в аеропорту, безкоштовно відвідати бізнес-зал і купувати авіапослуги милями. Картка Райффайзен банку безкоштовна в обслуговуванні, але передбачає комісію за конвертацію при розрахунках за кордоном та має високі тарифи на зняття власних коштів в Україні та за кордоном.

Путівник по Чернівецькій області

У разі виникнення проблем з погашенням кредиту, завжди йдіть на контакт з кредитором і намагайтеся домовитися. Відкриття основної пластикової картки коштує 500 ₴, також можна безплатно оформити ще одну додаткову.

  • При оформленні мікропозики нараховується ставка у розмірі 3,2% на місяць.
  • У мобільному додатку потрібно вибрати покупку авіаквитків з виписки, яку необхідно погасити милями, після чого вартість авіаквитка зараховується назад на картку.
  • В терміналах розрахуватись нею також можна, але для цього на вашому смартфоні повинна бути функція безконтактної оплати NFC.
  • Багато акцій банку стають доступними при використанні спеціального коду, що складається з літер і цифр.

Продукт відповідає сучасним технічним характеристикам і має вбудований чіп, також користуватися картою можна через Google або Apple Pay. Із monobank platinum клієнт збирає милі, здійснюючи повсякденні витрати зі своєї картки. Цей продукт платний, але його тарифи максимально доступні — випуск 500 грн, обслуговування — 250 грн. Аналоги зі схожим наповненням коштують у кілька разів дорожче. За обслуговування обох пластикових карток (основної і додаткової) необхідно платити 400 ₴ кожен місяць або 4800 ₴ в рік. В терміналах розрахуватись нею також можна, але для цього на вашому смартфоні повинна бути функція безконтактної оплати NFC.

Промокоди Монобанк на жовтень 2023

Важливо мати ще більше привілеїв – оберіть картку Iron. Інтернет-банк Monobank сьогодні анонсував випуск преміальної картки класу Platinum.

Якщо обрати тільки ім’я, то ви захистите свої фінанси (зловмисник не зможе заплатити в інтернет-магазинах). Ще однією цікавою особливістю карти є те, що на ній можуть не вказуватися дані про термін її дії, CVV-код, номер. За бажанням власника картки на ній можуть вибиватися тільки дані про власника або повна інформація. Вкладення в банківські депозити або інші інвестиційні операції пов’язані з ризиками, включаючи ризик втрати частини або всієї суми інвестицій. Щоб витратити милі, потрібно просто вибрати будь-яку покупку авіаквитків з виписки, декілька торкань, і вартість авіаквитка зараховується назад на картку.

Rodrigo Andrea Rivas

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *